optimizare site
https://avis-ctservice.ro/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/438928image_show_demo.pnglink
https://avis-ctservice.ro/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/882170image_show_demo.pnglink
https://avis-ctservice.ro/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/770179image_show_demo.pnglink
Connery Sean Mario Lopez Shakira
A+ R A-

Service centrale termice

E-mail Print PDF

1. Punere in Functiune si Autorizare:


Punere in functiune - activitate care are loc in momentul primei utilizari a unui aparat nou conform prevederilor prescriptiilor tehnice ISCIR, pentru a se asigura ca aparatul satisface cerintele de functionare in conditii de siguranta

Autorizarea Functionarii reprezinta ansamblul de activitati de verificare si validare a rezultatelor masuratorilor si incercarilor functionale executate la punerea in functiune initiala a aparatelor sau cu ocazia verificarilor tehnice periodice ale acestora, in scopul confirmarii indeplinirii conditiilor de functionare in siguranta a aparatelor .

!!! Se executa numai de personalul de specialitate autorizat si imputernicit de I.S.C.I.R.

 

2. Service si intretinere :

 

Reparare - ansamblul de lucrari si operatiuni ce se executa prin inlaturarea neconformitatilor / defectiunilor constatate la un aparat in scopul aducerii acestuia la parametrii initiali sau la alti parametri care asigura functionarea in conditii de siguranta a acestuia, conform prescriptiilor tehnice si manualelor de reparare emise de producator.

Intretinere - totalitatea operatiilor prin care se asigura mentinerea unui aparat in parametrii de functionare in conditii de siguranta, conform manualelor de intretinere emise de producator;

Interventia la centrala termica reprezinta ansamblul de lucrari de specialitate asupra aparatului, in urma solicitarii clientului, pentru:

-investigarea defectelor aparute; efectuare gazanaliza;

-asigurarea pieselor de schimb originale daca cele care echipeaza aparatul prezinta defecte;

-efectuarea depanarilor si/sau /inlocuirea de componente care prezinta defecte; spalare chimica acolo unde se impune pentru a prelungi durata de functionare a echipamentului.

-incercarea functionala a aparatului pentru demonstrarea calitatii reparatiei efectuate in urma aparitiei unei defectiuni, menita sa readuca aparatul in stare buna de functionare si in conditii de siguranta.

!!! Se efectueaza numai de personal autorizat ISCIR

 

 

3. Verificari Tehnice in Utilizare(VTP) :

 

Verificarea tehnica in utilizare reprezinta activitatea desfasurata periodic, pentru a se asigura ca aparatul satisface cerintele de functionare in conditii de siguranta, pentru a descoperi gradul de uzura , precum si pentru a prevede eventualele defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a echipamentului.

Verificarile tehnice periodice obligatorii sunt efectuate de catre personalul autorizat I.S.C.I.R., cu respectarea prevederilor legale in domeniul instalatiilor termice.

 

 

4. Intretinere si Revizie pe Baza de Contract :

 

In cadrul contractului oferim clientilor nostrii servicii de intretinere si revizie a echipamentelor detinute inclusiv reparatiile accidentale, generale si capitale consemnand evidenta si starea in care acestea se afla pentru a preveni eventualele deficiente.

Prin contractul de intretinere sunt oferite deplasari si interventii in regim de urgenta, discount la piesele de schimb necesare si la manopera de inlocuire a acestora, revizii preventive ale echipamentelor utilizate de catre beneficiar, consultanta tehnica de specialitate, etc.

Revizia centralei termice se efectueaza la perioade de timp predeterminate si reprezinta ansamblul de lucrari de control a starii aparatului si, dupa caz, corectarea (verificare/reglare/curatare/gazanaliza) eventualelor abateri de la starea de functionare normala a aparatului.

 

5. Montare si reglare dispozitive de control si automatizare pentru echipamente termice :


Executam montaj si reglare a dispozitivelor de control si automatizare la distanta pentru echipamente termice in scopul realizarii automate sau semiautomate a unor functiuni de reglare, protectie, comanda, masurare, semnalizare in cadrul proceselor care se desfasoara in centralele termice in limitele circuitelor tehnologice de apa, combustibil, gaze de ardere.

Din gama celor mentionate fac parte: termostate si cronotermostate, regulatoare de functionare in cascada, dispozitive de control multifunctionale si de protectie, sonde de temperatura exterioara .

 

6. Asistenta tehnica de specialitate

 

- Consultanta in alegerea si instalarea centralei termice

- Consultanta in alegerea instaltiilor conexe centralei temice

- Consultanta in punerea in functiune, obtinerea autorizatiei de functionare si exploatarea centralei termice

- Consultanta in alegerea, montarea, punerea in functiune a panourilor solare (marca Ariston, Immergas)

 

 

Telefon programari:

021 456 7373

(L V: 8.oo 16.3o)

Telefon Asistenta tehnica:

0749 143 939 (L D: 8.oo 22.oo)

Email: programari@avis-ctservice.ro

Showroom:

Str. Nasaud nr. 97 (Complex Nasaud)

sector 5, Bucuresti

Telefon: 0372 771 833

              0751 542 398

Email: vanzari@avis-ctservice.ro


Alege limba

English